Teknisk förvaltare

Stockholm

Långsiktigt och värderingsstyrt bolag söker erfaren och självgående teknisk förvaltare/projektledare

Vill du tillhöra ett sammansvetsat team som arbetar effektivt tillsammans för att det ska fungera bra för hyresgästerna i Tyresö Centrum? Vill du samtidigt få chans till erfarenhetsutbyte och möjlighet att driva utveckling inom teknik? Då vill vi väldigt gärna få din ansökan!

En tjänst för dig som vill vara med och påverka – på riktigt!

Du kommer bli välkomnad av ett mindre team med god laganda där alla bidrar med sina olika kompetenser. Skandia Fastigheter har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet där medarbetare ges stort förtroende och eget ansvar.

Hos Skandia Fastigheter erbjuds du en roll som innebär mycket självständigt arbete och du har stora möjligheter att påverka både ditt arbete, såväl som din arbetsdag. I den här tjänsten är du också med och påverkar hyresgästernas vardag i positiv riktning. Tjänsten är placerad i Tyresö Centrum.

Du kommer ansvara för den tekniska förvaltningen i sin helhet och i huvudsak arbeta med att:

  • Utarbeta långsiktiga underhållsplaner och ansvara för budget tillsammans med centrumchef.
  • Planera och utföra kostnadskalkyler.
  • Leda om- och tillbyggnadsprojekt.
  • Upphandla och genomföra planerat underhåll, hyresgästanpassningar och projekt.
  • Ekonomiska uppföljningar med regelbunden avrapportering av projekten.
  • Tekniska utredningar.
  • Teckna, upprätta samt följa upp serviceavtal med externt anlitade leverantörer och säkerställa att tjänsterna är kvalitativa enligt kontrakt.
  • Tillsammans med centrumteamet ha kontakt med hyresgäster samt ge förstklassig service vid bl.a. frågor eller felanmälningar gällande lokaler och centrumet i stort.
  • Ansvara för att dokumentation och administration för exempelvis myndighetsbesiktningar finns och att dessa utförs korrekt.
  • Arbetsleda två drifttekniker.

Vem är du?

Den här tjänsten passar dig som har arbetat flera år som teknisk förvaltare/projektledare och är trygg i en ansvarsfull och varierande roll. Du bör ha erfarenhet från köpcentrum, alternativt bakgrund inom projektledningsföretag och ha en relevant eftergymnasial utbildning inom området, exempelvis inom teknisk fastighetsförvaltning eller byggteknik. Du har en gedigen erfarenhet av ansvarsområden såsom budget, projektledning, upphandling, lagar och regler inom fastighetsområdet.

Rollen ställer krav på att du själv driver ditt eget arbete framåt mot uppsatta mål och deadlines. Det är också viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs i ett litet och tight team. Du behöver därför ha en kommunikativ personlighet och trivs med flera kontaktytor såsom hyresgästkontakter.

Välkommen att ansöka

Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare/projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi fram emot din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, använd länken nedan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 18 december 2020. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13mia.olsson@fasticon.se