Teknisk förvaltare

Stockholm
Ansök senast: 2024-09-03

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Till marknadsområde Kontor Stockholm söker vi nu en affärsmässig teknisk förvaltare som tycker om att påverka!

Om rollen

Vi söker en strukturerad och kommunikativ teknisk förvaltare till vårt marknadsområde Kontor i Stockholm. Du kommer till en stabil och långsiktig arbetsgivare med mycket nöjda medarbetare och hyresgäster. De fastigheter du kommer att ansvara för ligger centralt i Stockholms innerstad.

I ditt arbete ingår att ansvara för energioptimering, tekniskt underhåll, genomföra mindre tekniska projekt, ha ansvar för mediehantering och myndighetskrav samt ha kontakt med våra hyresgäster i tekniska frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Utarbeta långsiktiga energiplaner

- Planera, kostnadskalkylera, upphandla och genomföra planerat underhåll och projekt

- Ekonomiska uppföljningar med regelbunden avrapportering av projekten

- Tekniska utredningar

- Samordna marknadsområdets externa fastighetsskötsel

- Driftoptimera fastigheterna

- Teckna, upprätta samt följa upp serviceavtal

- Upphandla externa tjänster

 Ditt team och din arbetsplats

Inom marknadsområde Kontor är vi 32 medarbetare. Du rapporterar till vår Drift- och teknikchef och blir en av tre tekniska förvaltare. Tillsammans med åtta tekniker tillhör ni driftenheten inom marknadsområdet. Kring dina tilldelade fastigheter finns ett team med en tekniker och en kommersiell förvaltare som du kommer att jobba nära tillsammans med. Teamet präglas av nära samarbete och ett högt engagemang.

Vi tar ett samhällsansvar genom att agera som en modern fastighetsägare, vilket innebär att initiera och driva hållbara utvecklingsprojekt. Att fortsätta utveckla och genomföra hållbara projekt med en bra totalavkastning är en nyckel för att attrahera intressenter för framtiden. Placering är på vårt fina kontor på Jakobsbergsgatan.

 Vem är du?

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har god problemlösningsförmåga, är strukturerad och som har lätt för att prioritera. Du är bra på att kommunicera både internt och med våra hyresgäster och du gillar att påverka arbetssätt och hur vi ska jobba smart framåt. För att trivas hos oss tror vi att du är affärsmässig och tycker om att jobba långsiktigt med våra fastigheter.

Du har eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik och gedigen erfarenhet från teknisk förvaltning i kontorsfastigheter. Du är van att driva tekniska projekt, har erfarenhet från budget och ekonomisk uppföljning samt av att upphandla och följa upp underentreprenörer.

Du har goda systemkunskaper och gillar att hålla dig uppdaterad inom teknikområdet. Du drivs av innovation och vill utveckla dina kunskaper löpande inom din arbetsroll.

 Vi erbjuder dig

- En arbetsgivare som är ett kundägt bolag och som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina 1,5 miljoner kunder, tillika ägare.

- Det stöd du behöver för att kunna prestera, samtidigt som du har förutsättningar för balans i livet.

- Attraktiva förmåner inom bland annat försäkringar, bolån och friskvård.

- En arbetsplats med generös och kollegial stämning. Vi är prestigelösa, hjälps åt och tar vara på varandras kunskap och erfarenheter.

- Frihet och mandat, med ordning och reda. Du har stor frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter och lägger upp din dag – men tydligheten och tryggheten finns alltid där i form av processer och ramverk, som vi hela tiden utvecklar tillsammans.

-  En kundfokuserad verksamhet – vi vet att nyckeln till ett starkt resultat går via en nära relation med kunderna.

 Ansökan

Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi sätter i gång processen redan nu, i semestertider, och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer pausa rekryteringen under några veckor under sommaren, men återupptar den igen i augusti. Ansök senast den 3 september.

I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Proper People. Har du frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Maria Mattsson, 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk, 072-389 99 76. Du når oss enklast från den 12 augusti och framåt. 

Om Skandia Fastigheter

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 136 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med ca 180 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare. Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se

Kontaktperson

Maria Mattsson

Maria@properpeople.se

0703771721

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %