Energispecialist

Stockholm

Energispecialist som vill vara med och bidra till att forma vårt framtida energiarbete 

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.  

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling. 

Om rollen 

Som energispecialist kommer du att utforma och föreslå strategier för bolagets energiarbete. Du kommer agera stöd till projekt- och förvaltningsorganisationen för att uppnå effektiv och hållbar energianvändning. Omvärldsbevakning av energifrågor samt kompetensöverföring till kollegor är en viktig del i din roll. Vidare kommer du vara ansvarig för vårt energiuppföljningssystem och att energistatistiken håller hög kvalitet. 

Ditt team och din arbetsplats 

Du kommer ingå i Strategisk Utveckling och jobba nära vårt team inom affärsutveckling, digitalisering och tekniska experter. Du kommer att rapportera till Head of Proptech. 

Några av dina arbetsuppgifter 

 • Ansvara för energiuppföljning 
 • Ansvara för att utarbeta, implementera och följa upp energimål 
 • Ansvara för energiplaner och aktiviteter för energieffektivisering och optimering 
 • Ansvara för kvalitetssäkring av energidata 
 • Ansvara för utbildningsinsatser för kompetensutveckling inom specialistområdet 
 • Utveckling och förvaltning av centrala verksamhetssystem för energi och teknisk förvaltning 

 

Vem är du? 

Du har en teknisk utbildning (akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper) och minst 5 års erfarenhet av fastighetsförvaltning samt energi- och fastighetstekniska frågor. Du besitter erfarenhet att samordna och driva utvecklingsprojekt inom fastighetsbranschen. Andra viktiga egenskaper är: 

 • Konsultativ förmåga 
 • Samarbetsförmåga 
 • Kommunikativ förmåga 
 • Strategisk och analytisk förmåga 
 • Struktur- och prioriteringsförmåga 

Vi erbjuder dig … 

 • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina 1,5 miljoner kunder, tillika ägare. 
 • Det stöd du behöver för att kunna prestera, samtidigt som du har förutsättningar för balans i livet. 
 • Attraktiva förmåner inom bland annat försäkringar, bolån och friskvård. 
 • En arbetsplats med generös och kollegial stämning. Vi är prestigelösa, hjälps åt och tar vara på varandras kunskap och erfarenheter. 
 • Frihet och mandat, med ordning och reda. Du har stor frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter och lägger upp din dag – men tydligheten och tryggheten finns alltid där i form av processer och ramverk, som vi hela tiden utvecklar tillsammans. 
 • En kundfokuserad verksamhet – vi vet att nyckeln till ett starkt resultat går via en nära relation med kunderna. 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som energispecialist låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi sätter i gång processen redan nu, i semestertider, och ser fram emot din ansökan. Det viktigaste är att vi hittar rätt match för varandra, så ingen stress. Vi kommer pausa rekryteringen under några veckor under sommaren, men återupptar den igen i augusti.

Mer om Skandia Fastigheter 

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 136 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 180 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare. Läs mer om oss på www.skandiafastigheter.se. 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %