Teknisk förvaltare bostäder

Göteborg

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Om rollen

Som teknisk förvaltare bostäder hos oss på Skandia Fastigheter är du en nyckelperson inom förvaltningsteamet och ansvarar för att säkerställa att företagets bostadsfastigheter hålls i toppskick. Du planerar, kalkylerar, upphandlar och genomför planerat underhåll. Utarbetande av långsiktiga energiplaner för att optimera energiförbrukningen och säkerställa hållbarheten i fastigheter är något du är van vid. Med en noggrann planering och kostnadskalkylering tar du sedan itu med att organisera och genomföra både planerat underhåll och större projekt.

Din roll innebär också ekonomisk uppföljning av projekt, där regelbunden avrapportering är en viktig del för att säkerställa att budgetar och tidsramar hålls. Tekniska utredningar är en annan central del av ditt arbete, där du identifierar och löser tekniska problem samt säkerställer att fastigheterna uppfyller gällande säkerhetsstandarder.

Som samordnare för marknadsområdets externa fastighetsskötsel är du ansvarig för att säkerställa att externa leverantörer levererar tjänster i enlighet med företagets standarder och krav. Dessutom arbetar du aktivt med att driftoptimera fastigheterna för att maximera deras effektivitet och minska driftskostnaderna

Ditt team och din arbetsplats

I Göteborg är vi ett väl sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för förvaltningen av cirka 2200 bostäder. Du blir en del av vårt förvaltningsteam bestående av åtta medarbetare. Teamet präglas av nära samarbeten och ett högt engagemang. Du rapporterar till närmsta chef, Richard Hansson, Marknadsområdeschef Bostäder Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning i en liknande roll. Du har en eftergymnasial utbildning, såsom fastighetsförvaltare, fastighetsingenjör eller inom installationsteknik. Alternativt motsvarande bakgrund som ger dig en gedigen grund inom området.

För att lyckas som teknisk förvaltare bostäder är det nödvändigt att du har kunskaper inom:

 • Byggnadsteknisk förvaltning
 • Installationsteknik
 • Besiktnings- och redovisningsplikt
 • Projektledning
 • Drift och media
 • Kunskap om lagar och regler inom branschen
 • Miljöledning fastigheter

För att trivas och prestera väl i rollen är det viktigt att du besitter starka samarbetsförmågor och utmärkta kommunikationsfärdigheter. Du är noggrann, organiserad och har förmågan att fatta strategiska beslut. Problemlösningsförmåga är en nyckelkompetens för att hantera olika situationer i fastighetsförvaltningens vardag.

Vi erbjuder dig

 • Ett kundägt bolag som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina 1,5 miljoner kunder, tillika ägare.
 • Det stöd du behöver för att kunna prestera, samtidigt som du har förutsättningar för balans i livet.
 • Attraktiva förmåner inom bland annat försäkringar, bolån och friskvård.
 • En arbetsplats med generös och kollegial stämning. Vi är prestigelösa, hjälps åt och tar vara på varandras kunskap och erfarenheter.
 • Frihet och mandat, med ordning och reda. Du har stor frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter och lägger upp din dag – men tydligheten och tryggheten finns alltid där i form av processer och ramverk, som vi hela tiden utvecklar tillsammans.
 • En kundfokuserad verksamhet – vi vet att nyckeln till ett starkt resultat går via en nära relation med kunderna.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med  Croisette Human Capital som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för att hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin på caroline.hertin@croisette.se eller 0709 64 07 10.

_______________________________________________________________________________________________

Om Skandia Fastigheter 

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag. 

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se

Kontaktperson

Caroline Hertin

caroline.hertin@croisette.se

0709640710

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %