MS 365 Utvecklare

Stockholm

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.


Det här gör du hos oss

  • Skapa och anpassa lösningar som integrerar med Microsoft 365-plattformen.
  • Automatisera arbetsflöden och processer med hjälp av verktyg som Microsoft Power Automate.
  • Anpassa och utveckla lösningar på SharePoint-plattformen.
  • Implementera säkerhets- och autentiseringslösningar.

Ditt team och arbetsplats

Du kommer vara en del av ett engagerat team på 12 personer inom IT-avdelningen. Teamet består av Förvaltningsledare, Teknisk projektledare, IT-koordinator och konsulter som du kommer ha ett nära samarbete med. De ansvarar bland annat för förvaltning och utveckling av verksamhetens IT-stöd, IT-säkerhet och den digitala arbetsplatsen. Drift och support är outsourcat till en partner som IT-avdelningen har daglig kontakt med.

Kontoret är centralt beläget på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm precis intill Mood-gallerian med möjlighet till remotearbete.

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet inom systemutveckling och Microsoft 365-stacken. För att trivas i rollen har du erfarenhet eller intresse av att arbeta med större ansvar för lösning, design och arkitektur. Teknikmässigt är du van att arbeta med JavaScript, TypeScript, React och C#. Personliga egenskaper som ligger i fokus är din förmåga att generera lösningar, ta initiativ, vara strukturerad och kommunikativ. Det är även en fördel om du trivs med samarbete, har en analytisk förmåga och strävar efter personlig utveckling.

Drivs du av att ta ägandeskap, driva egna projekt och har en vilja att ständigt lära dig och utvecklas? Då är du den Microsoft 365 Utvecklare vi letar efter! Bli en del av Skandia Fastigheter där vi tillsammans skapar värde och förnyelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ada digital. Klicka på länken nedan för att läsa mer och ansöka.