Förvaltare Bostäder

Göteborg

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. 

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Om rollen

Som förvaltare representerar du Skandia Fastigheter som fastighetsägare och har ett helhetsansvar för kund, förvaltning och affärsutveckling av en eller flera fastigheter. Du har ansvar för att driva utvecklingsprojekt och vara projektägare, och ditt huvudsakliga fokus ligger på att säkerställa lönsamhet och värdetillväxt för varje enskild fastighet.

Rollen som förvaltare är bred och varierad med mycket kundkontakt och stort eget ansvar. Du och ditt arbete spelar en viktig roll i en växande region och ditt engagemang har stor påverkan på vår framtida utveckling.

Du ansvarar för att upprätta och hantera budgetar och prognoser för fastigheterna. Det inkluderar att analysera och planera ekonomiska resurser för att säkerställa en effektiv användning. Du följer upp och analyserar även ekonomiska resultat, inklusive intäkter, kostnader och investeringar.

Ditt team och din arbetsplats

På kontoret på Frölunda Torg är vi ett sammanhållet team som tillsammans ansvarar för förvaltningen av ca 2 200 bostäder runtom i Göteborg. Du blir en del av vårt förvaltningsteam på nio medarbetare. Det är ett team som präglas av ett nära samarbete och ett högt engagemang. Du rapporterar till Richard Hansson som är Marknadsområdeschef Bostäder Göteborg.

Några av dina andra arbetsuppgifter:

· Helhetsansvar för besiktningar, revisioner, säkerställa att lagar och regler efterlevs

· Hyresavtal, marknadsbearbetning och hyresförhandling

· Upphandling av externa tjänster

· Lägenhets- och fastighetsbesiktning

· Teckna, upprätta och följa upp serviceavtal

Vem är du?

Du har tidigare arbetat i en liknande roll och har god kunskap om branschen. Du har genomfört en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller har motsvarande erfarenhet som ger dig en gedigen grund inom området. Du har praktisk erfarenhet av att hantera de många olika områdena inom fastighetsförvaltning och är bekant med de utmaningar och krav som uppstår.

Vi vet att vissa personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas och bli framgångsrik i rollen som förvaltare hos oss:

Samarbetsförmåga: Att kunna bygga relationer och samarbeta effektivt med kollegor och samarbetspartners är en framgångsfaktor för rollen. Du kommer att arbeta i ett teamorienterat arbetsklimat och behöver kunna bygga och underhålla starka arbetsrelationer för att uppnå gemensamma mål.

Kommunikationsfärdigheter: Som förvaltare är du i ständig kontakt med kunder, hyresgäster och andra intressenter. Det är viktigt att du kan kommunicera på ett tydligt och övertygande sätt för att skapa förtroende, hantera kundrelationer och framgångsrikt genomföra förhandlingar.

Kvalitetsmedvetenhet: Vi strävar efter att erbjuda en högkvalitativ förvaltning av våra fastigheter. Noggrannhet och en drivkraft att leverera ett arbete av högsta standard är därför viktigt. En medvetenhet om detaljer och ett öga för kvalitet är också avgörande för vår långsiktiga framgång.

Strukturerad och organiserad: För att hantera flera ansvarsområden och uppgifter behöver du vara välorganiserad och har förmågan att prioritera och hålla deadlines. Att vi är strukturerade hjälper oss att effektivt hantera förvaltningsprocesser och säkerställer att inga viktiga detaljer går förlorade.

Affärsmässig inställning: Vi tror att du har stark förståelse för affären och förmågan att fatta strategiska beslut. Du kan analysera marknadstrender och identifiera affärs- och tillväxtmöjligheter för att driva framgångsrik affärsutveckling inom fastighetsförvaltning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med med Croisette Human Capital som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för att hålla dig uppdaterad.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Ida Nylén på ida.nylen@croisette.se eller 0761 12 97 74.

_______________________________________________________________________________________________

Om Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se

Kontaktperson

Ida Nylén

ida.nylen@croisette.se

0761129774

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %